TraPIST: research method and toolkit ‘CHALK-it’ (in Dutch)

Posted by Selina on Friday October 23rd 2015 at 08:48

Voor het TraPIST project organiseerden de ‘TraPIST’ onderzoekspartners RxD (KU Leuven), CUO (KU Leuven – iMinds) en SMIT (VUB – iMinds), onder leiding van onderzoeksgroep Social Spaces (LUCA School of Arts), een prototypingserie van co-design workshops waarin samen met de participanten (i.e. (trein)reizigers) aan de slag werd gegaan om eerste prototypes uit te werken voor het TraPIST system. In Gent, Genk and Leuven vonden 4 workshops plaats waarin, ongeveer, 38 treinreizigers deel namen. Voor het uitwerken van de prototypes, ontwikkelde Social Spaces de ‘CHALK-it’ methode, een verlengde van de mapping methode en toolkit ‘MAP-it’ waarin – op een low-tech manier – aan de slag wordt gegaan met spelelementen in de vorm van krijtbordjes.

Untitled

TraPIST evaluatie/vragenlijst: laat nog één keer jouw mening horen over reisinformatie!

Posted by Selina on Monday October 19th 2015 at 13:35

Vul in, vul in!

De uitkomsten van het ‘TraPIST’ onderzoeksproject, dat beoogt treinreizigers te voorzien van reisinformatie op maat van hun noden en levensstijl, werden verwerkt in een video. Middels deze video en vragenlijst willen we graag van jou horen wat jij van het ‘TraPIST’ systeem vindt: https://docs.google.com/forms/d/1hQyGLhobm43b6eRK-pnENKwmzez3_7qtcoByFssHuxA/viewform

Schermafbeelding 2015-10-19 om 14.35.03

Laat dus nog één laatste keer jouw mening horen over reisinformatie (en hoe het beter kan)! Het invullen van de vragenlijst neemt hooguit 20 minuten in beslag.

Alvast hartelijk bedankt voor je deelname!