PhD Fellowships Social Spaces/ LSM-doctoraten

Posted on Thursday July 8th 2010 at 20:53
In het kader van een LSM-project (Limburg Sterk Merk) wil de MAD-faculty invulling geven aan 7 nieuwe artistieke/ontwerpende doctoraatsprojecten. Concreet is MAD-Faculty daarom op zoek naar 7 excellente en gemotiveerde doctoraatsstudenten die op basis van een beurs gedurende 4 jaar een artistiek/ontwerpend doctoraatsonderzoek willen uitvoeren en dit willen verdedigen tegenover een relevante jury.

Bijkomende vereisten die gesteld worden aan de projecten zijn 1. de aansluiting ervan bij het algemene onderzoeksbeleid en de meerjarenplanning die opgesteld werden binnen het Onderzoeksinstituut MAD-Research en 2. een valorisatiepotentieel binnen de Limburgse Regio (economisch maar zeker ook cultureel/maatschappelijk). Bijgevoegd informatiedossier geeft een korte omschrijving van zowel dit onderzoeksbeleid (MAD-Research) als van enkele relevante initiatieven in de Limburgse Regio.

Daarnaast bevat dit informatiedossier ook informatie over de manier waarop een project ingediend kan worden:

– Indiening enkel via domeinspecifieke onderzoekscoördinatoren MAD-Research
– Indiening van projecten via één van de twee bijgevoegde sjablonen: op naam of op project
– Deadline indiening: 15 september 2010

Informatie bij de contactpersonen vermeld in het informatiedossier (bert.willems@mail.phl.be en helena.bijnens@khlim.be) en bij de onderzoekscoördinatoren van de diverse onderzoeksgroepen. Voor Social Spaces zijn dat Liesbeth Huybrechts en Marjan Sterckx.

1 Comment

 1. De Graaf Steven:

  Beste,

  Ik kan het informatiedossier niet lezen. Het opent zich als witte pagina’s waar geen tekst opstaat.

  Graag zou ik toch dit dossier lezen en dus ontvangen.

  Is dit mogelijk?

  Alvast bedankt

  Steven De Graaf

Leave a Reply